Fields marked with an * are required

Printimi:

"Ngarko dizajnin tuaj në .jpg, photoshop apo corel sipas madhësisë standarte të karteles"Printimi:

Një anësore

Ana e pasmeMbrojtja fizike dhe elementet e sigurisë së kartelës

Nga ana e parë

Ana e pasmeKARTELAT:KARTELAT KOLOR (Zakonisht nga ana e përparme e kartelës):
KARTELAT NJË NGJYRËSHE, TË ZEZË OSE TË KUQE (Zakonisht ana e pasme e kartelës):
KARTELAT E HOLOGRAMUARA. VETËM HOLOGRAM! (Zakonisht vetëm në anën e përparme):
KARTELAT E LAMINUARA, PA HOLOGRAM (Folie e paster mbrojtëse, zakonisht në njëren anë):
KARTELATE E LAMINUARA DHE E HOLOGRAMUAR (Folie e hologramuar, zakonisht në njëren anë):
TEKNOLOGJIA E KARTELAVE: RFID 125kHz,
1
RFID 13.56 MHz
2
Shirit magnetik
3
Kartela blanko
4
RFID MANSHETA (WIRSTBAND) DHE RFID TALLONA 125kHz dhe MIFARE 12.56MHz
1
125 kHz dhe MIFARE 12.56 MHz
2