R.b5b21bf1e4f6affd183dec8203285f22?rik=wtkUzO1nlD9o9A&riu=http%3a%2f%2flofrev.net%2fwp-content%2fphotos%2f2016%2f06%2fzebra-logo-22.png&ehk=WM45QzJ6YT5zpXi2x8KiGfwPmonTjXPXGzH%2fd4PFj%2f0%3d&risl=&pid=ImgRaw&r=0
Smart-Technologies.png
R.ad6ae1eb7b9304aefb0fc20bae807383?rik=9G15S6y5ao3gZg&riu=http%3a%2f%2fdigiindonesia.com%2fimages%2fdigi-v.png&ehk=tyFmx%2bHU2ESKeezit0TbsqyMRJgsHfrg%2fFWCh5Ogks0%3d&risl=&pid=ImgRaw&r=0
R.c808dba4466fba2bb4dc0edf0d73d0c0?rik=KRSs%2fKmJCwmICA&pid=ImgRaw&r=0
cropped-Logo_ratiotec_CMYK_2.png
R.0f8e3598ed1f69781c93df4dcaf86dd3?rik=Nu%2bdRYpgw0SWpg&pid=ImgRaw&r=0
logo.png

Çfarë ofrojmë ne?

scanner

Paisje

Printera me barkod, printerë kartash identiteti, skanera barkodi dhe kapja e të dhënave, kompjuterë dore, tableta, aksesorë barkodi

consumables

Materialet harxhuese

Termike Direkte, Etiketa Saten, Poliestër, Letër Faturash, Veleron | Etiketa e aseteve, e shkatërrueshme, e pavlefshme garancie, Yupo sintetike, shirita

repair

Shërbimet

Printimi dhe prodhimi i etiketave të barkodit, Shërbimet e mbështetjes teknike, shërbimet e regjistrimit të ngjarjeve

SOLUTIONS, NOT JUST PRODUCTS!

Të gatshëm për t’ju ofruar zgjidhjen e duhur.

PËR 10 VITE ME RADHË SOLVIT sh.p.k i SHËRBEN INDUSTRISË SË RETAIL, DISTRIBUCIONIT, LOGJISTIKËS, BIZNESEVE TË VOGLA, MESME DHE TË MËDHA. PO ASHTU MBESIM TË PËRKUSHTUAR NDAJ INSTITUCIONEVE JO QEVERITARE, INSTITUCIONEVE EDUKATIVE PRIVATE DHE SHTETËRORE, DHE INSTITUCIONEVE TJERA QEVERITARE!

Për të parë ofertat tona të herë pas hershme, ju lutem vizitoni faqen tonë të FACEBOOK,

na telefononi në +383 49 521 521,

apo na shkruani në sales@solvit-ks.com

SolvIT company

SolvIT Company

SOLVIT shpk është partneri i vetëm PREMIER SOLUTIONS i ZEBRA Technologies në Kosovë!!
Çmimet dhe shërbimet më të mira në treg!

SOLVIT ofron PJESE REZERVË, MIRËMBAJTJE Servisim lokal gjatë dhe 5 Vite pas GARANCIONIT!

Ju duhet ndonjë zgjidhje e re?

Na thuani si mund ta ndihmojmë biznesin tuaj për të funksionuar me më  efikasitet!