MIRESEVINI NE SOLVIT

SolvIT - IT Solutions for your business! ZEBRA, SMART Board, OCOM, ANVIZ, Data Logic, Godex, PartnerTech

 

 

 

Language arts come alive with students vying with one another for the chance to put their work on the SMART BOARD. Learning should be fun, and technology helps me make it so.

- Melissa Brown -

 

 

DISA INFORMACIONE PER NE

 

 

IT Solutions and Products ZEBRA, SMART Board, SolvIT, ID Cards, Projector, Interactive Flat Panel, Bar code Printers, PDA, Scanner, ID Card Printer, ZXP Series 8, ZXP Series 7 ZXP Series 3, Ribon, Ribbon, Cards, Kartela, P330i, Prishtina, Kosovo, RFID,
Laminate, P310, SMART, Labels, Tiketa, Transfer film, Vinkor Nixdorf, Symbol, Psion, Motorola.

 

Barcode Printer, Label Printer, ID card Printer, POS, All In One Computer, Scanners, ZEBRA, SMART Board, Labels, Printer Termik, skener, deklaracione te produkteve, RFID

 

SolvIT - IT Solutions for your business! ZEBRA, SMART Board, OCOM, ANVIZ, Honeywell, Data Logic, Godex, PartnerTech, etj

 

 

 

 

SMART BOARD

DISA NGA SMART BOARD TE CILAT JANE TE NDARE PER EDUKIM DHE BIZNES

Tabel e mencur            

Që institucioni juaj të jetë më atraktiv, duhet të pajiseni me tabelën e mençur e cila lehtëson punen tuaj dhe rritë kreativitetin e nxënësve dhe mësimdhënësve!

Mund të përdorni projektoret ekzistues apo te bleni edhe te ri!

Tabel e mencur dhe Projektor

SMART BOARD - Vegla që rritë produktivitetin në mësimdhënje deri në 76%!


SMART BOARD për Institucione Edukative në hap me dekadën e re!

 

Projektori enkas per dukshmeri nga 1 meter

Tabel e mencur pa Projektor

A është biznesi apo institucioni i juaj edukativ i gatshëm për dekadën e re?

“Interactive Flat Panel”
Nga 3000 € në vetëm 2290 € për tabelën 65”
Nga 3800 € në vetëm 3390 € për tabelën 75”

 

 

Me poshte keni disa linqe ku mund te shikoni tutoriale se si perdoret platforma Smart Tegnologie