NUMËRUESIT E KARTËMONEDHAVE

s575_rechts_geld

RAPIDCOUNT S 575

Ideale për vëllime të vogla të numërimit

Valuta: EUR

Zbulimi i falsifikimit: UV | IR | MG | MT | SD | Ngjyrë

t575_rechts_geld

RAPIDCOUNT T 575

Ideale për vëllime mesatare të numërimit

Valuta: EUR | USD | GBP | CHF

Zbulimi i falsifikimit: UV I IR I MG I MT I SD I CIS

x500_rechts_geld

RAPIDCOUNT X 500

Ideale për vëllime të mëdha të numërimit

Valuta: EUR | GBP | USD | RON | CHF | PLN | SCO

Zbulimi i falsifikimit: UV | IR | MG | MT | SD | CIS

Numrat serialë njihen dhe mund të printohen nëse kërkohet

Kartëmonedhat e dyshimta, shumë të ndotura ose të dëmtuara renditen në ndarjen shtesë të hedhjeve pa ndërprerje të procesit të numërimit

NUMËRUES DHE KLASIFIKUES MONEDHASH

cs50_rechts_geld_2

COINSORTER CS 50

Llogarit dhe klasifikon monedhat euro

Ideale për volume të vogëla të numërimit

Projektim i ri dhe tani me funksion printimi

Operim i thjeshtë

Shpejtësia Maximale - 200 monedha në minutë

cs250_rechts_geld_3

COINSORTER CS 250

Llogarit dhe Klasifikon monedhat euro

Ideale për volum mesatar të numërimit

Pllakë metalike e fortë - veshje minimale

Ekran LED me cilësi të lartë

Shpejtësia maksimale - 550 monedha në minutë

cs500_rechts_geld

COINSORTER CS 500

Llogarit dhe Klasifikon monedhat euro

Ideale për një volum të mesëm monedhe

Pllaka metalike të forta - minimumi i veshjes

Ekran LED

Shpejtësia maksimale - 600 monedha në minutë

DETEKTORË KARTËMONEDHASH

smart_protect_plus_rechts_geld_1

SMART PROTECT PLUS

Ekran LED me cilësi të lartë me menunë e përdoruesit (5 gjuhë)

Rezultati i qartë për shkak të shiritit LED, sinjalit akustik paralajmërues dhe nxjerrjes së kartëmonedhës

Valuta: EUR | GBP | CHF | të tjerat opsionale

Zbulimi i falsifikimit: IR | MG | MT | SD

smart_protect_rechts_geld

Zbulimi i falsifikimit: IR | MG | MT | SD | Ngjyrë

Rezultati i qartë për shkak të shiritit LED, sinjalit akustik paralajmërues dhe nxjerrjes së kartëmonedhës

Monedhat: EUR | GBP | CHF