Projektuar për të ardhmen e bizneseve moderne
SMART BOARD janë të përshtatshme për një gamë të gjerë sektorësh dhe aplikacionesh.
Optimizoni takimet, kapni reagimet menjëherë dhe nxirrni të gjitha materialet në të njëjtën faqe shpejt me tabelat SMART dhe softuerin SMARTPro.
GX_Render_right2

NË DISPOZICION NË TRE MADHËSI

Në realitetin e ri të biznesit global, kompanitë duhet të përshtaten me nevojat për ndryshim. Fitoni një avantazh konkurrues me fuqinë e tabelave dhe softuerit ndërveprues SMART Board Pro®.Ngritni bashkëpunimin dixhital, përmirësoni konferencat moderne,  mundësoni punën në distancë dhe përmirësoni rezultatet e trajnimit. Të gjitha me lehtësi të jashtëzakonshme.